Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-baconos-sajtos stangli

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A bacont, a vöröshagymát és a gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.

A bacont kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg elfövi a levét.

A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal, majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal, és tetszőleges méretűre daraboljuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss