Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombás apróhús

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéskaraj
  • 60 dkg gomba
  • 20 dkg konzerv cukorborsó
  • 20 dkg konzerv kukorica
  • 1 dl tejföl
  • 1 dl tejszín
  • ízlés szerint tárkony
  • bazsalikom
  • majoránna
  • bors
  • liszt

Elkészítés

    Elkészítés: Az apró kockára vágott gombát sózzuk, és kevés vajon megpároljuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott húst, egy picit pirítjuk, és felengedjük vízzel.

    Rövid ideig forraljuk, majd hozzáadjuk a cukorborsót és a kukoricát (ha a vizet nagyon elfőné, pótoljuk). Mikor már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a fűszereket és a tejfölös-tejszínben
    elkevert lisztet.

    Puhára főzzük, és petrezselymes párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin