Gombapaprikás

default user icon
2 4.4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1/2 kg csiperkegomba,
  • 3 cikk fokhagyma,
  • olaj,
  • 2 dl tejföl,
  • 1 dl tej,
  • 2 evõkanál liszt,
  • pirospaprika,
  • zöldpetrezselyem

Elkészítés

    Elkészítése: Az apróra vágott fokhagymát olajban megfuttatjuk, hozzáadjuk a gombát, és puhára pároljuk. Ha már megpuhult, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a pirospaprikát, lisztet, egy picit megfuttatjuk, és tejjel felengedjük. Ízlés szerint sózzuk, és a tetejére aprózott zöldpetrezselymet szórunk. Tejföllel tálaljuk.

Megjegyzés

Megjegyzés: Nagyon finom étel, tésztával lehet köríteni...

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Karay Zsófia 7 évvel ezelőtt
tényleg jó. egyszerű és finom
Lucian 10 évvel ezelőtt
Korrekt.

Hasonló Receptek

Magazin