Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombapaprikás spenótos galuskával

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
  • A galuskához:
  • 25 dkg fagyasztott spenót
  • 25 dkg rizsliszt
  • 2 db tojás
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • A paprikáshoz:
  • 50 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 dl tejföl
  • 1 mk rizsliszt
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 mk pirospaprika
  • zsír
  • bors

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát egy kevés zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt és szeletekre vágott gombát és a pirospaprikát, majd megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az apró kockára vágott paprikát és paradicsomot. Kis lángon az egészet puhára pároljuk.
  2. Ha megfőtt, megszórjuk a rizsliszttel, hozzkeverjük a tejfölt, majd még egyszer felforraljuk.
  3. A felengedett spenótot összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a sóval, a borssal, az áttört fokhagymával és annyi vízzel, hogy szaggatható legyen. Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk, pár percig főzzük, és forrón tálaljuk a gombapaprikással.

MÉG TÖBB SPENÓTOS FINOMSÁG >>> 

FOGÁSOK GOMBÁVAL >>> 

A TÖKÉLETES NOKEDLI TITKA - 5 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN! >>> 

Megjegyzés

Színében-ízében beilleszkedik a magyar gasztronomiába, gluténmentesen készült! - scarlett69

Ezek is érdekelhetnek

Friss