Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és szeletekre vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát megmossuk, kicsumázzuk, és a húsát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat lábasban felmelegítjük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és világosra pirítjuk. Beletesszük a gombát és a zöldpaprikát. Megszórjuk az ételízesítővel, őrölt borssal, meghintjük a pirospaprikával, és kb. 30 perc alatt lassú tűzön, lefedve rövid lére pároljuk. A tejfölt összekeverjük a tejszínnel, majd simára keverjük a liszttel, és a kész gombához adjuk. Összekeverjük, és még egyszer jól felforraljuk. Galuskával, vagy tésztával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre