Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombapaprikás a la Marci

MME MME
4 5/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágom, megpirítom, rádobom a hagymát, üvegesre párolom, a zöldpaprikát kis kockákra szelem, megfonnyasztom. Beleteszem a csíkozott gombákat, és fedő alatt megpárolom, amíg levet ereszt. Beleteszem a fokhagymát, a daráltpaprikát, a pirospaprikát, sózom, borsozom. A telfölt egy nagyobb műanyag tálban összekeverem a liszttel, majd ráöntöm, és még egyet rottyantok rajta.

Kézzel szaggatok hozzá nokedlit.

Megjegyzés

Erdő mellett lakunk, gyakran járunk a szezonban gombázni, olyankor nem mindig csiperke az alapanyag, az erdei gombák finomabbak. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss