A megtisztított és felszeletelt gombát a vajon 1-2 percig pirítjuk, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és összekeverjük a citromlével. Ezután megsózzuk, megborsozzuk.
A zsiradékot visszatesszük a lángra, hozzáadunk 1 evőkanál vajat. Hagyjuk belőle kisülni a vizet, majd 1 percig pirítjuk. Hozzáöntjük a húslevest és a tejszínt, és 5 perc alatt mártássá főzzük. Beletesszük a gombát és az apróra vágott újhagymát, és kb. 1 percig forraljuk. Végül hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet.
Az igazán rutinos konyhakert-tulajdonosok tél végén, fedél alatt elvetik a magvakat, hogy tavasszal már fejlett palántákat tudjanak kiültetni, és előrébb hozhassák a betakarítást. Bemutatjuk a lépéseket.
Pillantsunk be ebbe az apró belvárosi lakásba, ahol a letisztultság, az egyszerű színvilág és a belecsempészett trópusi hangulat ötvözetével találkozhatunk!
Hozzászólások