Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gombaleves glauskával

Hozzávalók

  • A leveshez:
  • 25 dkg gomba
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db petrezselyem gyökér
  • 1 fej hagyma
  • 4 db burgonya
  • víz
  • olaj
  • őrölt piros paprika
  • vegeta
  • 1 csipet őrölt bors
  • A galuskához:
  • 5 ek liszt
  • 1 db tojás

Elkészítés

    1. Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát ezeket összepirítjuk. Mikor szépen összefonnyadtak, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, vegetával, borssal és összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk.
    2. Mikor már szinte minden zöldség puha elkészítjük a galuskát. Egy tálba lisztet teszünk, majd hozzá adunk egy tojást, sót és fokozatos víz hozzáadásával nokedli tésztát kavarunk belőle. A nokedlitésztát forrásba lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.

      GOMBA - EBÉDRE, VACSORÁRA >>> 

Megjegyzés

Tejföllel a legfinomabb.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Gombaleves glauskával recept?


Magazin