Gombakrém

default user icon
1 4.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 dkg friss gomba
  • 2 főtt tojás
  • 1 májkrémkonzerv
  • kevés vöröshagyma
  • 1 evőkanál margarin
  • 1 evőkanál majonéz vagy jogonéz
  • 1 evőkanál olaj
  • majoranna
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A gombát megtisztítom, egészen apróra vágom, 1 evőkanál olajon kevés vöröshagymával együtt pirítom. A pirítás vége felé sóval, borssal, majorannával ízeítem, kicsit összesütöm, hogy a majoranna meg ne égjen. A főtt tojást felvagdosva a májkrémmel, a gombával, a kanál majonézzel és margarinnal egy tálba teszem. Kicsit megfűszerezem ízlés szerint, kevés grillfűszersó, mediterrán fűszersó vagy friss petrezselyem épp megfelel. Ekkor az egészet összeturmixolom robotgéppel.

Megjegyzés

Ezzel a krémmel lehet melegszendvicset készíteni, ekkor a kenyeret megkenjük vele, sajttal megszórjuk, paradicsomot kínálunk hozzá.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Kiss Virág 5 évvel ezelőtt
Szia! Már nem egyszer csináltam meg ezt a gombakrémet és mindannyiszor ugyanolyan finom lett. Nagyon szépen köszönöm a receptet (=

Hasonló Receptek