Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombafejek sonkával töltve

MME MME
5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombák szárát kitörjük, a fejeket mosás után citromos, sós vízben megpároljuk.

A gombafejeket a főzővízből tésztaszűrővel kiszedjük, lecsöpögtetjük.

A töltelékhez a sajtot durvára reszeljük, a sonkát rövid, vékony metéltre összevágjuk.

A majonézhez tejfölt keverünk, és ízlés szerint mustárral, porcukorral, sóval és borssal ízesítjük. Belekeverjük a sonkát és a sajtot, majd kihűlt gombafejekbe töltjük. A tetejére metélőhagymát vagdosunk.

A gombafejeket salátalevelekre ültetve tálaljuk, és a kész tálat paradicsommal, petrezselyemmel díszítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss