Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gomba tejszínes mártással

default user icon
5 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg csiperkegomba
  • 8 dkg vaj
  • 1 kis hagyma
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál liszt
  • 2 dl tejszín
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés

    Elkészítés: Felhevítjük a vajat, üvegesre pirítjuk benne a megtisztított, finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított, vékonyra szeletelt gombát, a citrom levét, megsózzuk-borsozzuk, puhára pároljuk. Megszórjuk liszttel, felengedjük tej színnel. Finomra vágott petrezselyemmel tálaljuk.

    Köretnek galuskát, sós vízben főtt burgonyát adunk, de tésztához is nagyon jó szószként.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Nanasnani
Menüben: 2014 02. hét.
Anyuska25
ne haragudj rossz recepthez szóltam hozzá :S
Anyuska25
szia!az én konyhámban az amolyan \"nemzeti eledel\"a hét hét napján megtudnám enni.:)viszont én vöröshagymával pirítom a husit:)köszi a receptet:)
Kicsiti
Ez szerintem ízlés kérdése. Van aki szereti a citromosabb ételeket, azt a savanyú ízt, van aki nem.
Tunda33
Túl sok a citrom!!! Szerintem elég lenne néhány csepp. De egy egész citrom leve?!

Hasonló Receptek

Magazin