Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gomba brassói

MME MME
8 4.1/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát vékony szeletekre, az újhagymát karikára vágjuk, és 1 evőkanál olívaolajon megpirítjuk. Amikor megpirult, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, ételízesítővel és borssal ízesítjük. A paradicsom levet enged, ebben összepárolódik a gomba és a hagyma. Elfőzzük alóla a levet, de nem teljesen. A végén a kockára vágott, forró olajban kisütött burgonyát hozzáadjuk a gombás raguhoz. Savanyúsággal fogyasztjuk!
Isteni :))

Megjegyzés

Isteni finom, én a 90 napos diéta keményítő napjára találtam ki, az első hónap végére, amikor már nagyon kívántam a fűszeres ízeket és az egytálételeket, és meg akartam magam jutalmazni a kitartásomért valami igazán finommal. - MME

Ezek is érdekelhetnek