Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gluténmentes lepény 4 hozzávalóból

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg görög joghurt
  • 2 bögre gluténmentes liszt
  • 2 tk sütőpor

Elkészítés

    1. Egy tálban összekeverjük a joghurtot, a gluténmentes lisztet, a sütőport és a sót. Kézzel jól összegyúrjuk.
    2. A tésztát egy lisztellel megszórt deszkára tesszük, és 8 darabra vágjuk. Sodrófa segítségével. 8 darab, 20 centis lepényt formázunk. A lepények ne legyenek 6 milliméternél vastagabbak.
    3. Előkészítünk egy tapadásmentes serpenyőt és és felforrosítjuk alatta a tűzhelyet. Majd egyesével kisütjük a lepényeket, óvatosan, hogy belül is átsüljön a tészta.

    Cukkinis-fokhagymás lepény

    Kapros-túrós lepény

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin