Gluténmentes palacsinta

default user icon

Hozzávalók

  • 2,5 dkg kukoricaliszt
  • 2,5 dkg hajdinaliszt
  • 2,5 dkg kukoricakeményítő
  • 2 db tojás
  • 2,5 dl langyos tej
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 ek kristálycukor
  • 1 csipet só
  • 1 ek olaj

Elkészítés

    1.

    A tojás kivételével az összes hozzávalót egy tálba tesszük és jól összekeverjük, majd 1 órát pihentetjük. A tojásokat habosra felverjük, majd a tejes palacsintatésztával összekeverjük.

    2.

    Felforrósított palacsintasütőbe pici olajat öntünk, kis merőkanállal beleöntjük a tésztát, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A palacsintát tölthetjük lekvárral, mogyorókrémmel, gyümölccsel, túróval, stb.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin