Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gluténmentes kuglóftól a vegán jégkrémig

Laktózmentes kefír, gluténmentes kakaós tekercs vagy éppen light jegeskávé? Az ALDI-nál mindezek egy helyen megtalálhatóak!

 Az áruházlánc ugyanis nem csupán az étel-intoleranciában szenvedőkre gondol több mint 100 féle, laktóz- és gluténmentes terméket tartalmazó Enjoy Free! kínálatával, hanem az egészség- és környezettudatos vásárlóknak is számos megoldást kínál, kiváló minőségben, megfizethető áron. 

Az Enjoy Free! laktózmentes kínálatában tejeket (többféle zsírtartalommal), tejfölt, sajtokat mozzarellától a kékpenészesen át a parmezánig, tejszínt, natúr és gyümölcsjoghurtokat, kefirt és vajat, jégkrémet egyaránt találni. A gluténérzékenyeknek pedig nem kell lemondaniuk a népszerű ízekről, hiszen az alapvető péksütemények (veknik, toastkenyerek, zsemlék) mellett választhatnak minikuglófot és kakaós tekercset is, nem is beszélve a reggeli hozzávalókról, tésztákról, felvágottakról és édességekről.

A nyár beköszöntével indul a jégkrém szezon is: a jeges édességről a vegán és gluténmentes étkezést folytatóknak sem kell lemondaniuk, hiszen az ALDI rájuk is gondolt. Az áruházlánc sajátmárkás Grandessa Vegán csokoládé-eper és csokoládé-vanília ízű jégkréme ropogós kakaós bevonattal ideális hűsítő lehet a forró napokon. A zsírszegény csokoládéréteggel ellátott jégkrémek kitűnőek diétázók számára is, kedvező áruk miatt pedig azoknak is érdemes elcsábulniuk rá, akik csak kipróbálnának egy tejmentes jégrémet.

Az ALDI Natur Aktiv biotermékeinek állandó kínálata – tejtermékek, tojás, gabonafélék, tészták, italok - mellett az áruházlánc üzleteiben évente többször kínál kibővített választékot, míg a zöldség-gyümölcs pultokon is megjelennek a biotermékek: borsó, sárgarépa, burgonya, hagyma, citrom, alma, vagy gomba is választható, így bárki készíthet köretet, limonádét, vagy bébiételt is garantáltan vegyszermentes alapanyagból. Az ALDI-nál továbbá egész évben kapható bio banán, amely legtöbbször Peruból érkezik az áruházlánc polcaira. A bio banán számos ponton különbözik a hagyományos gyümölcstől: ezeken a banánültetvényeken nagyrészt természetes komposzttal trágyáznak, a termesztéskor nem használnak szintetikus növényvédő szereket, továbbá intenzíven alkalmaznak olyan rovarokat, amelyek a gátat szabnak a kártevő tetvek, vagy gombák terjedésének. Az ALDI Natur Aktiv bio banánja ráadásul ízében is kiváló élményt nyújt, hiszen a NÉBIH Szupermenta tesztjén 2019-ben – ahol a bírálók számára a legfontosabb szempont az íz volt - a legjobb bio banánnak bizonyult.

A New Lifestyle márkanév alatt az áruházak polcaira kerülő termékeket pedig az egészségtudatos vásárlók igényeire szabták, a szénhidrátcsökkentett vagy éppen fehérjedús péksüteményektől kezdve a zsírszegény felvágottakon és sajtokon át a light italokig.

Ezek is érdekelhetnek

Friss