Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gluténmentes gombás csirke

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet kettévágom, majd "lapjával" is félbe, hogy szeleteket kapjak, kicsit megklopfolom, majd megforgatom a sózott, borsozott lisztben és előmelegített zsiradékban hirtelen mindkét oldalat aranybarnára sütöm.
  2. Oldalanként kb. 4-4 perc. Ha a hús szépen megpirult, kiszedem egy tányérra és a visszamaradt zsiradékba beleöntöm a szeletekre vágott gombát - én nem szoktam megpucolni, csak alaposan megmosni - és szépen felpirítom.
  3. Ha a gomba már kezd pirulni, hozzáadom a worchester szószt, a reszelt fokhagymát, a citromlevet, a vajat, a felkarikázott újhagymát, az aprított petrezselymet és összerottyantom.
  4. A kifőtt tésztára ráhelyezem a csirkemell szeleteket, meglocsolom a gombás raguval és forrón kínálom. Jó étvágyat!

 

Megjegyzés

Glutén- és laktózmentes - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek