A száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd hozzáadjuk a vajat és a tejfölt, és gyúrd össze a tésztát. Ha szükséges adjunk még hozzá annyi tejfölt, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Ha kész, néhány órára, vagy egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük a tészát.
A tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és kiszaggatjuk a pogácsákat. A tepsiben hagyjunk helyet a pogácsák között. 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt készre sütjük a pogácsákat.
Ez egy nem olyan régi kísérletem eredménye és a férjemnek nagyon ízlett. :) Gyorsan, könnyen el lehet készíteni. Természetes alapanyagokból készül és nem valamilyen adalékokkal előállított lisztkeverékből. A tészta szépen összeáll és jól kezelhető. - vitaik
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!