A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, egy kapcsos tortaforma (20 cm) aljába sütőpapírt fektetünk.
A piskótához habosra keverjük a tojásokat a cukorral, majd hozzászitáljuk a sütőporral, kakaóval vegyített rizslisztet. Kb 30 - 35 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha a piskóta megsült rácsra borítva lehúzzuk róla a sütőpapírt és hagyjuk kihűlni, majd 3 lapra vágjuk.
A meggybefőttet leszűrjük, a levét, hogy 5 dl legyen kiegészítjük vízzel. A fele meggyet leturmixoljuk. 1 dl meggylében simára keverjük a pudingport, a többit a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingot és sűrű krémmé főzzük. Még forrón elkeverjük benne az összetördelt csokoládét és a maradék meggyet. Fóliával letakarjuk (így nem bőrösödik be) és teljesen kihűtjük.
A tejszínt habbá verjük és óvatosan összeforgatjuk a meggykrémmel, a krém 3/4 - ed részével betöltjük a piskótalapokat, a maradékkal pedig bevonjuk a tetejét és az oldalát. 1 órára hűtőbe tesszük dermedni, majd felvert tejszínnel, csokoládéreszelékkel díszítjük.