Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Glutén,-laktóz,-cukormentes zabpelyhes epres süti, Eve konyhájából

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg zabpehely (gluténmentes)
  • 10 dkg zabpehelyliszt (gluténmentes)
  • 3 dkg nyírfacukor
  • 2 tk. fahéj
  • 6 ek. margarin (laktózmentes vagy növényi)
  • 50 dkg eper
  • 1 tk. keményítő (gluténmentes)
  • 1 ek. citromlé

Elkészítés

    1. Egy tálban összekeverjük a zabpehelylisztet, a fahéjat, és az édesítőt.
    2. Felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük és jól összedolgozzuk. Kiveszünk belőle 2 evőkanállal, félretesszük. A többit egy sűtőpapírral bélelt tepsibe oszlatjuk el.
    3. Ezután felkockázzuk az epreket és rárakjuk a masszára. Megszórjuk a keményítővel, melocsoljuk a citrom lével, majd rámorzsoljuk a félretett tésztánkat.
    4. Megszorjuk a nagyszemű zabpehellyel , és kész is, mehet a sütőbe 180 fokon 35 percig.

    A 25 LEGFINOMABB ZABPELYHES SÜTI >>>

    HÁZI ZABPELYHES KEKSZ >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Glutén,-laktóz,-cukormentes zabpelyhes epres süti, Eve konyhájából recept?


Magazin