Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gesztenyével töltött pulykacomb

Hozzávalók

  • 1 db Gallicoop pulyka hosszúcomb
  • 25 dkg főtt, hámozott gesztenye
  • 20 dkg aszalt szilva
  • 1 szikkadt zsemle vagy kifli
  • 2-3 szál zöldhagyma
  • 1 db cukkini
  • 1 db tojás
  • bors
  • őrölt római kömény
  • 1 dl olaj

Elkészítés

    1.  A combot előző este alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
    2. Az aszalt szilvát és a szikkadt zsemlét külön-kölön kevés vízbe beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A főtt gesztenyét felaprítjuk és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát, a lereszelt cukkinit, kicsavart, elmorzsolt zsemlét, tojást, a római köményt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
    3. Alaposan összedolgozzuk, és a bőr alá töltjük. Ha kimarad töltelék, gombocokká formázzuk, és egy mélyebb tepsiben a hús mellé helyezzük.
    4. Az olaj at felforrosítjuk, és a megtöltött combot leöntjük vele. Öntünk alá kevés vizet és letakarva 180 fokos sütőbe toljuk 1,5 órára. Ezután levesszük a fedőt róla, és további 30 percig pirítjuk.

    MÉG TÖBB ISTENI PULYKACOMB RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin