Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyével töltött pulykacomb

120 perc
mester
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1.  A combot előző este alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
  2. Az aszalt szilvát és a szikkadt zsemlét külön-kölön kevés vízbe beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A főtt gesztenyét felaprítjuk és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát, a lereszelt cukkinit, kicsavart, elmorzsolt zsemlét, tojást, a római köményt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Alaposan összedolgozzuk, és a bőr alá töltjük. Ha kimarad töltelék, gombocokká formázzuk, és egy mélyebb tepsiben a hús mellé helyezzük.
  4. Az olajat felforrosítjuk, és a megtöltött combot leöntjük vele. Öntünk alá kevés vizet és letakarva 180 fokos sütőbe toljuk 1,5 órára. Ezután levesszük a fedőt róla, és további 30 percig pirítjuk.

MÉG TÖBB ISTENI PULYKACOMB RECEPT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss