Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulykamell

90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az aszalt szilvát megmossuk, és beáztatjuk a vörösborba.

A baconszeleteket fóliára fektetjük úgy, hogy kicsit fedjék egymást. Ráfektetjük az enyhén kiklopfolt pulykamellet, sózzuk, borsozzuk. Megkenjük a gesztenyemasszával, és egy csíkban ráhelyezzük a lecsöpögtetett aszalt szilvákat.

A fólia segítségével feltekerjük, és egy sütőpapírral bélelt hosszúkás tepsibe fektetjük (ha szükséges, fogpiszkálóval össze lehet tűzni!).

190 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt szép pirosra sütjük.

Megjegyzés

Előző nap is elkészíthető, így aznap csak sütni kell.
- Heli77

Ezek is érdekelhetnek