Elkészítés: A babapiskótát összemorzsoljuk. A gesztenyemasszát (én rumos ízesítésűt használtam) hagyjuk teljesen felengedni. Ezután hozzáadjuk a vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot és rumaromát, majd jól összedolgozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük pihenni, majd nem túl nagy golyókat formázunk belőle, közepét kicsit az ujjal benyomjuk, és megformázzuk. Száradni hagyjuk, amíg gőz fölött, állandó kevergetés mellett felolvasztjuk a csokit és a margarint, majd belemártjuk a szíveket. Sütőpapírra tesszük, és hagyjuk, hogy teljesen megszáradjon rajta a csokoládé bevonat.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre