Elkészítés: A 2 csomag édes kekszet apróra összetörjük. Belekeverjük a felolvasztott vajat és a lekvárt. Olyan állagúra gyúrjuk, hogy a tészta szelhető legyen.
Egy tortaformába nyomkodjuk a kekszes masszát (én frissentartó fóliával kibéleltem, hogy könnyebben ki tudjuk szelni belőle). Rátesszük a rumos tejbe áztatott babapiskótákat, majd a közébe szórjuk a magozott meggyet.
A gesztenyemasszát összekeverjük a meggylével kenhető állagúra, ezt rásimítjuk a piskótára és a meggyre. Végül felverjük a habtejszínt, és bevonjuk vele a süteményt.
1 napra betesszük hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek, majd szeletelve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre