Elkészítés: A pudingport, a zselatint, a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverem, majd hozzáadva a többi tejet sűrűre főzöm.
A tűzről levéve, ameddig még forró, belekeverem a margarint, majd a lereszelt gesztenyemasszát, végül a tojások kemény habbá vert fehérjét.
Egy tepsi aljába egymás mellé rakom a kekszeket, rákanalazom a krémet (nem öntöm, mert feljöhet a keksz), közben beledobálom a meggyszemeket, majd nagyjából elsimítva a krémet a tetejét is kirakom kekszekkel.
Hűtőbe rakva 1 nap múlva megpuhul a keksz, és a kekszek szélei mentén szeletelhető.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre