Gesztenyés kifli

default user icon
1
Gesztenyés kifli

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 25 dkg liszt
  • 10 dkg vaj
  • 1 dkg élesztő
  • 1 evőkanál cukor
  • kevés só
  • vaníliás cukor
  • tej
  • 25 dkg gesztenyemassza

Elkészítés

    Elkészítés: Az 1 dkg élesztőt 10 dkg vajjal, a 25 dkg liszttel, 1 evőkanál cukorral és kevés sóval összegyúrjuk. Ha nem áll össze, kevés tej hozzáadásával érhetjük el a megfelelő állagot. Vékonyra kinyújtjuk, téglalap alakúra kivágjuk, és a vaníliás cukros tejjel puhított gesztenyemasszával megtöltjük. Kifliket formálunk belőle. Világosra sütjük, és vaníliás porcukorba forgatjuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Vass Ágnes 5 évvel ezelőtt
Szia ! Már ne is haragudj , de mi a csudától kellene összeállnia szerencsétlen száraz anyagnak ? Se tojás , se tejföl ...amúgy ezekkel a \" kiegészítőkkel \" nagyon fincsi lett . Köszike .

Hasonló Receptek