Elkészítés: Egy nagy műanyag tálat duplán kibélelünk fóliával. A kávéba keverjük a rumaromát és annyi cukrot, hogy ne legyen nagyon édes. A babapiskótákat egyenként belemártjuk a kávéba, és szorosan kirakjuk a tál alját. (Nem áztatni, mert akkor szétesik, nem baj, ha kemény, mert a krémektől úgyis megpuhul.)
A pudingporból szokásos módon pudingot főzünk. A tej mennyisége kevesebb, hogy sűrű krémet kapjunk. Amikor kész, belekeverünk 1 csomag zselatint, és még melegen a piskótára öntjük. A krém tetejére tesszük a banánkarikákat, majd megszórjuk fahéjas porcukorral.
A gesztenyemasszát darabokra törjük, és a habtejszínnel sűrű krémmé keverjük elektromos habverővel. A tejszínt apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen. Édesítjük, rumaromával ízesítjük, végül hozzáadjuk a másik csomag zselatin fixet. Egyenletesen elosztjuk a KIHŰLT vaníliapudingon (feltétlen meg kell várni, amíg a puding teljesen kihűl).
A gesztenyekrém tetejére ismét kávés babapiskótát teszünk, majd az egészet letakarjuk fóliával, és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcát teszük a tálra, és egy hirtelen mozdulattal átfordítjuk. A fóliát lehúzzuk róla, nem kell félni, nem ragad rá a süti, ccak szép tortaformájú édességet fogunk kapni.
Tortaként szeleteljük vizes késsel. Keserűcsoki öntettel és tejszínhabbal tálaljuk.