Keress receptre vagy hozzávalóra

Gesztenyés alma

default user icon
1 2.6/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 evőkanál mazsola
  • 1 evőkanál rum
  • 15 dkg gesztenyemassza
  • 4 alma (jonatán)
  • 1 evőkanál tej
  • 1 csipet cukor

Elkészítés

    Előkészítés: A mazsolát leöblítjük, beáztatjuk a rumba. A gesztenyemasszát villával összetörjük.
    Elkészítés: Az almákat megmossuk, magházukat bőségesen kifúrjuk. A gesztenyét kikeverjük a tejjel, a mazsolával (rumostól) és a cukorral. Az almák üregébe töltjük. Azonnal fogyaszthatjuk.

Megjegyzés

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 447 kcal

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

macskaszemu 12 évvel ezelőtt
Nem lehet rossz a cucc, de szerintem jobb lenne összesütni!

Hasonló Receptek

Magazin