Elkészítés: A gesztenyepüréből 4 db kis gesztenyeszívet készítünk. Olvasztott csokiban, hurkapálca segítségével kimártjuk. A zselatint 1 dl hideg vízbe áztatjuk, majd hozzáadunk még 1 dl vizet, és így feloldjuk fel tűzön keverhetve. Ezután szobahőmérsékletűre visszahűtjük. A maradék gesztenyepürét rumaromával, porcukorral kikeverjük, tejszínhabbal lazítjuk, és az oldott zselatinnal egyneműsítjük. A gesztenyepudingot formába töltjük. Hűtőben dermesztjük.
Tálalás előtt meleg vízbe mártjuk, majd tányérra borítva tálaljuk. Tejszínhabbal, eperöntettel és a kis gesztenyeszívekkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre