Gesztenyemuffin mazsolával, édesítő nélkül!

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg gesztenyeliszt
  • 3 db tojás
  • 10 dkg zsiradék (kókusz-, kacsa-, libazsír vagy vaj)
  • 6 dkg zsíros kakaópor
  • 2 csipetnyi szódabikarbóna
  • 1,5 dl víz
  • 10 dkg mazsola

Elkészítés

     

    1.

    Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.

    2.

    A mazsolát kivéve az összes összetevőt aprítógépben vagy fakanállal összekeverjük.

    3.

    A végén óvatosan hozzákeverjük a mazsolát, majd kiadagoljuk 12 darabos kapszlikkal kibélelt muffinformába.

    4.

    20-25 perc alatt készre sütjük.

     

     

     

     

Megjegyzés

Mazsola helyett használható csokoládépasztilla, vagy apróra vágott csokoládédarabok is!
G. Szabó Klára: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve – Gyakorlati tanácsok kezdő palósoknak, SpringMed Kiadó Kft.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin