Gesztenyekrém tortába

default user icon
2 3.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 5 dl habtejszín
  • 2 evőkanál porcukor
  • 1 csomag zselatin fix
  • 50 dkg gesztenyemassza

Elkészítés

    Elkészítés: A tejszínt felverem, közben adom hozzá a porcukrot, és mikor már látom hogy jó habos, beleszóróm a zselatinport. Kicsit tovább verem, csak pár percig, és már jó is. A tejszínt nem szabad sokáig verni, mert vaj lesz belőle! A gesztenyemasszát burgonyanyomón áttöröm, ha száraznak érzem, pici rummal lágyítom. Az átnyomott masszát hozzákeverem a felvert tejszínhez, széles, egyirányú mozdulatokka, hogy ne törjön. Egy normál méretű torta töltéséhez és bevonásához elegendő. Nagyon gyors és finom!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Eszem Iszom 6 évvel ezelőtt
Nagyon köszönöm ezt a remek receptet! Nagy sikert arattam vele. Nagyon könnyűa krém, és nagyon finom.
Ildikó 8 évvel ezelőtt
Köszönöm a receptet!!! Régóta keresek ilyen jó gesztenyés töltelék receptet. Nem tudom kinek ér 3-ast ez a recept. Nálam biztos ötöst érdemel:)

Hasonló Receptek

Magazin