Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenye szelet

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gesztenyemasszát villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a darált kekszet és ízlés szerint rumaromát. Összedolgozzuk. Egy kisebb tepsibe fóliát simítunk, a gesztenyés masszát egyenletesen szétnyomkodjuk a tepsiben.

A vaníliapudingot a tejjel sűrűre főzzük, hagyjuk kihülni. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre.

A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot a vaníliás krém tetejére kenjük. Reszelt csokival vagy tortadarával díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss