Elkészítés: A gesztenyemasszát villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a darált kekszet és ízlés szerint rumaromát. Összedolgozzuk. Egy kisebb tepsibe fóliát simítunk, a gesztenyés masszát egyenletesen szétnyomkodjuk a tepsiben.
A vaníliapudingot a tejjel sűrűre főzzük, hagyjuk kihülni. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre.
A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot a vaníliás krém tetejére kenjük. Reszelt csokival vagy tortadarával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre