Gesztenye szelet

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg gesztenyemassza
  • 20 dkg darált keksz
  • rumaroma
  • 5 dl tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 dl tejszín
  • 1 csomag habfixáló

Elkészítés

    Elkészítés: A gesztenyemasszát villával szétnyomkodjuk, hozzáadjuk a darált kekszet és ízlés szerint rumaromát. Összedolgozzuk. Egy kisebb tepsibe fóliát simítunk, a gesztenyés masszát egyenletesen szétnyomkodjuk a tepsiben.

    A vaníliapudingot a tejjel sűrűre főzzük, hagyjuk kihülni. A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre.

    A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot a vaníliás krém tetejére kenjük. Reszelt csokival vagy tortadarával díszítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek