Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gesztenye-csemege

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg gesztenyemassza
  • 10-15 dkg darált keksz
  • 10 dkg olvasztott margarin
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • rumaroma
  • pici tej
  • A csokimázhoz:
  • 10-15 dkg tortabevonó
  • 5 dkg margarin

Elkészítés

    Elkészítés: A gesztenyemasszát, a darált kekszet, a margarint, a vaníliás cukrot összegyúrjuk, rumaromával meglocsoljuk, ha szükséges, kevés tejjel gyúrható masszát készítünk.

    Kis golyókat formázunk belőle, középen picit benyomjuk, hogy gesztenye alakú legyen.

    A csokit a margarinnal felolvasztjuk, majd kis kávéscsészébe öntünk egy kis adagot, amibe a golyók nem tudnak belesüllyedni. A gesztenyéket fogpiszkálóra tűzve belemártjuk a mázba, vigyázva hogy a horpadás ne legyen csokis. Sütőpapíron hagyjuk megszáradni.

Megjegyzés

A mennyiségeket nem mértem pontosan, szükség szerint változtatható.

gyöngyő
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

ekesandi
Most lett kész, nagyon jól néz ki! Még egyszer köszönöm a receptet:))) B.U.É.K
ekesandi
Nagyon jó kis recept!:)))

Hasonló Receptek

Magazin