Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket az ételeket imádják George Clooney ikrei

default user icon
MME
Ha van celeb, akit garantátan nem látunk majd soha a MasterChef VIP-ban, akkor az a Clooney házaspár. Szerencsére van, aki gondoskodjon róluk, és a másfél éves ikreikről.

George és Amal Clooney csodálatos emberek: nem csak a hivatásukban sikeresek, de lételemük a jóténykonyság, ott segítenek, ahol tudnak. A saját konyhájukban, például egyáltalán nem, ugyanis bevallottan borzalmas szakácsok mindketten. Ezt a problémát orvosolandó, felvettek egy comoi illetőségű olasz séfet, a 33 éves Viviana Frizzit, aki jól tartja a családot, beleértve a másfél éve Clooney-ikreket is.

"Vivi bármit el tud készíteni, akár maga gyúrta gnocchit is, házi pestóval, ami sírnivalóan jó" - árulta el George Clooney a People magazinnak.

"Minden este ő főz nekünk, mivel a gyerekek miatt elég nehézkes kimozdulnunk mostanában - arról nem is beszélve, hogy Comoban, de még Londonban is, a barátaink is szívesebben eszik az ő főztjét, mint, hogy asztalt foglaljanak bármelyik puccos étteremben."

Fizzi végtelen receprtoárjában szerepel a sushitól a libanoni és indiai konyha remekművein át, az olasz fogásokig bármi - beleértve, természetesen, a rizottót és a pizzát is.

"George és Amal kedvence a  margerita pizza salátával, az ikrek, Ella és Alexander a rizottóért vannak oda, de tulajdonképpen bármit megesznek, a lazactól a rizottón át a pizzáig."

"Nem különösebben válogatósak, szerencsére, de amikor nagyon ízlik nekik valami, akkor a elégedetten mosolyogva 'Hmmmmm...'-ögnek az étel felett" - mesélte Fizzi.

És, hogy sikerült-e valaha bármilyen konyhai praktikát ellesniük Fizzi mestertől Clooneyéknak?

"Őszintén? Bennünket főzni tanítani, körülbelül olyan mint a bálnákat repülni: reménytelen!"

GEORGE CLOONEY-T SZIGORÚ DIÉTÁRA FOGTA A FELESÉGE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss