Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gazdagon töltött csirkemell

5 3/5
60 perc
mester
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Első lépésben borsozzuk, sózzuk a csirkemelleket és félrerakjuk, míg a tölteléket kikeverjük.

Nagyon apróra vágva tálba kerül a gomba, a fokhagyma, bár szelet bacon és a petrezselyem, majd rá a tojás, a mustár és némi só. Ezt finomat összekeverjük, majd hozzáadjuká a reszelt sajtot és a zsemlemorzsát.

A húst kedv szerint kisebbekre és nagyobbakra szeletelhetjük - én is így tettem -, de maradhatnak nagyok is, hamar átsül.

Késsel mélyedéseket vágunk bele, mintha táskát akarnánk belőle csinálni. Alakítsuk jó nagyra, hagy férjen bele sok töltelék. Tehát meg is töltjük a lyukakat gazdagon, majd egy fogvájóval biztosítjuk. Hagymakarikákat pakolunk rájuk.

A tepsibe zsiradékot teszünk, ráöntjük a tejszínt, és mehet be a sütőbe lefóliázva. Amikor majdnem átsült a hús, levesszük a főliát, hogy színt is kapjon az étel.

Megjegyzés

Petrezselymes krumplival és a receptek között található hagymalekvárral tálaltam. - lightbluenight

Ezek is érdekelhetnek

Friss