Gazdag töltelék húsokhoz

default user icon
1 5/5
Gazdag töltelék húsokhoz

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 db zsemle
  • 3 db tojás
  • 4 nagyobb gomba
  • 2 db vöröshagyma
  • 20 dkg csirkemáj
  • ételízesítő
  • majoránna
  • őrölt bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés

    Elkészítés: A zsemléket beáztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. A csirkemájat lekaparjuk, a gombát apró darabokra vágjuk, a petrezselyemzöldet is apróra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, és kevés olajon elkezdjük párolni, majd hozzáadjuk a gombát, ízlés szerint fűszerezzük, és tovább pároljuk. Pár perc után megszórjuk a petrezselyemzölddel, hozzáadjuk a csirkemájat, és állandó keverés mellett tovább pároljuk. Ezután hozzáadjuk az áztatott, összemorzsolt zsemlét, és ezzel is párc percig kevergetve pároljuk. Majd ráöntjük a felvert tojásokat, és jól összesütjük. Kicsit hagyjuk hűlni, és utána a húsba töltjük.

Megjegyzés

Bármilyen húsba nagyon finom töltelék.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Békási János 7 évvel ezelőtt
Ezt mindig így csinálom én is. Nagggggyon finom! :)

Hasonló Receptek

Magazin