Elkészítés: A tepsi alját befedjük vékonyra szeletelt füstölt szalonnával, majd a szalonnát beborítjuk 1 centis szeletekre vágott burgonyával, majd erre jön a szeletelt fött füstölt tarja, majd ismételten burgonya. A tetejére egy sor hosszában bevágott virslit teszünk, a vágásokba sajtot helyezünk. Egy rész tormából, 2 rész mustárból és majonézből, 4 rész kethcupból szószt keverek, ráöntöm. A tetejét befedem hagymakarikákkal, picit megsózom, és beborítom vékonyra szeletelt füstölt szalonnával. Az egészet befedem alufóliával, és a sütőben addig sütöm, míg a hagyma megpuhul. Leveszem a fóliát, és megpirítom a tetején a szalonnát. Forrón tálalom. Nem a legdiétásabb étel, de nagyon finom. Jó étvágyat, aki kipróbálja.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre