Előkészítés: A kekszet vagy a babapiskótát beáztatjuk 3 dl tejbe. Elkészítjük a vaníliás pudingot. A gyümölcsöket kockákra vágjuk.
Elkészítés: Ha a keksz jól megszívta magát a tejjel, a felét összekeverjük a még meleg vaníliás pudinggal, majd hozzáadjuk a gyümölcsöket is. Végül belekeverjük a rumaromát és a cukrot is. Egy mélyebb üvegtál alját beterítjük a maradék keksz felével, ezen egyenletesen elosztjuk a gyümölcsös puding felét. A tetejére rakjuk a maradék kekszet, majd ismét a puding következik. 2–3 órára betesszük a hűtőbe, hagyjuk alaposan kihűlni. Tálaláskor kistányérokra szedjük, tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre