Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gazdag leves darált hússal

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az olívaolajon (vagy baromfizsíron) elkezjük párolni a darált húst és a csigatésztát. Ha félig megpárolódott, beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Még pároljuk keveset, majd felengedjük vízzel, hozzáadunk ízlés szerint ételízesítőt. A zöldséggel egyidőben megfő a darált hús és a csigatészta. Félfövésnél beletesszük a petrezselyem zöldjét. Aki szereti, egy csipet tárkonnyal és egy leheletnyi sáfránnyal ízesítheti. Nagyon kiadós és ízletes leves. Jó étvágyat hozzá!

Megjegyzés

Szűkebb és tágabb családunkban (ez sok-sok jó étvágyú unokát is jelent) kedvelt, kiadós leves. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss