Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gazdag húsos lecsó

1 5/5
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A szalonnát kis kockára vágva a vajon kisütjük. Az egyik hagymát kockára, a másikat hosszában csíkokra vágva megdinszteljük, beleaprózzuk a fokhagymát, majd rádobjuk a darált húst, és egy sűrű, pörköltszerű alapot készítünk sóval, borssal, kis pirospaprikával.

Ezután a nagyobb kockára vágott paprikákat beleforgatjuk, szinte sütjük, nem lefedve, állandó forgatás és keverés mellett! Csak a legvégén kerül bele a paradicsom, 1x1 cm-s kockákra vágva, és csak 3-5 percig főzzük.

Megjegyzés

Kiadós és sűrű lecsó lesz, nagyon hasonló a bográcsban készültekhez. - scorpio64

Ezek is érdekelhetnek

Friss