Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csúcsgasztronómia a négy fal között! Házhoz megy a fine dining

default user icon
MME
Debrecen az utóbbi néhány évben pezsgő európai kisvárossá nőtte ki magát; repülőtérnek köszönhetően hétről hétre turisták és munkavállalók százai érkeznek a cívisvárosba, az egyetemi élet miatt pedig magyar és külföldi diákok lepik el az utcákat. Igaz, a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt most kicsit mellőznünk kell a gasztrotúrákat, az Ikon azonban erre is gondolt!

Ilyen vendégkör mellett nem meglepő, hogy a város nemzetközi színvonalú étteremmel, cukrászdával és kávézóval is büszkélkedik, ezek pedig nemcsak a külföldiek, de a helyiek ízlésének is igyekeznek megfelelni.

Igaz, a kialakult extrém helyzet most kitartásra sarkallja a vendéglátó egységeket, ám ez csak egy időszakos állapot. Az élet nem áll meg, az Ikon például már házhozszállítást is vállal a korlátozásokra való tekintettel. Ha már most utazgatni nem igazán tudunk, legalább képzeletben kalandozzunk el a cívisvárosba, és ismerjük meg a legcsodásabb helyeket. Ebben Thür Ádám, a debreceni Ikon étterem séfje lesz segítségünkre, aki most végigkalauzol bennünket a városon, hogy megmutassa, mi fán terem a színvonalas vidéki gasztronómia.

Ha szeretnéd részletesebben is megismerni Thür Ádám és az Ikon, Tóth Gábor és a Black Sheep és Mercs Emese és a Mákvirág cukrászda történetét, akkor keresd az Ínyenc magazin legújabb számát, vagy szerzd be digitálisan!  

PÉKSULI SZABIVAL: ÍGY KÉSZÜL A KÍVÜL ROPOGÓS BELÜL FOSZLÓS ROZSCIPÓ! >>> 

EL SEM HISZED, HOGY MELYIK ÉTEL A KEDVENCE GÁSPÁR BEÁNAK >>> 

NEM HISZED EL, MIT FŐZÖTT KRAUSZ GÁBOR A LÁNYÁVAL - VIDEÓ! >>> 

BÖNGÉSSZ TE IS OTTHONRÓL DIGITÁLIS LAPJAINK KÖZÖTT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss