Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 gasztrokönyv, amivel meglepheted magadat és szeretteidet karácsonyra

Karácsony közeledtével jobbnál jobb, ajándékozásra is kiváló könyvekkel rukkoltak elő a kiadók. Segítünk választani a gazdag kínálatból.

Kötetekbe rendezve lapozgathatod kedvenc bloggereid receptjeit:

 

Édesem süteményei

Márk Szonját a blogja tette ismertté, és a bölcsészből lett cukrász nemrég az Édesem nevű üzletét is megnyitotta. A könyv 60 háziasan modern édesség jól bevált, a cukrászdában százszor kipróbált receptjét tartalmazza, amelyek sikerrel elkészíthetők a gyönyörűen illusztrált leírások alapján. Csurogjon a karamell, olvadjon a csokoládé, roppanjon a habcsók!

5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó

Részletek >>>  

Családi receptek – Fűszer és lélek

Fűszeres Eszter kétgyermekes édesanyaként pontosan tudja, milyen az, amikor egy egész családról kell gondoskodni. A most megjelent könyv a blogján olvasható jól használható, gazdaságos és praktikus receptekből közöl egy ünnepi válogatást, s egyúttal ízelítőt ad a zsidó hagyományokból, a klasszikus ételekből és a szerző családjának szokásaiból.

4990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó

Részletek >>>   

Romani Gastro

Budai Zsanett és Tonté Barbara közösen vezetett blogjából és most megjelent könyvéből a cigány konyhát ismerheted meg. A szerzők egyszerre élik meg a roma és a magyar tradíciót, és nem titkolt céljuk, hogy az étel összetartó erejével hidat építsenek a kultúrák között. Azt is megmutatják, hogyan lehet a hagyományos ételeket egészségesebb módon elkészíteni.

3999 Ft (teljes ár), Libri Kiadó

Részletek >>> 

Ha fontosnak tartod az egészségtudatos táplálkozást:

Vegán reggeli

Nagy Zita, a Zizi kalandjai blog gazdája abban segít, hogy energiával feltöltekezve indítsd a mindennapjaidat. A kizárólag természetes növényi alapanyagokból (zöldségekből, gyümölcsökből, gabonákból és magvakból) könnyen elkészíthető reggeli változatosságot jelenthet a vegánok és mindazok számára, akiknek fontos, hogy egészségesen táplálják magukat és családjukat.

4990 Ft (teljes ár), Boook Kiadó

Részletek >>>  

Magok a konyhában – Hüvelyesek

Kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem képzelhető el magok nélkül, amelyek fontos összetevői a cukorbetegségben vagy inzulinrezisztenciában szenvedők, a laktóz- vagy gluténmentes étrendet követők diétájának is. A most induló sorozat első kötetében Bezselics Ildikó, a Két Cica konyhája blog írója ad közre 66 gyors és egészséges receptet hüvelyesekkel.

5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó

Részletek >>>  

VegaBudapest – beszélgetések – éttermek – receptek 

Bede Anna, a nagy sikert aratott azonos nevű blog és könyv szerzője most színészekkel, énekesekkel és séfekkel beszélget a vegetáriánus életformáról. A 15 interjúalany elmeséli, hogy miért vagy éppen miért nem hagyta el a húst az étrendjéből, és mindez hogyan hat az életére. Ráadásul minden megszólaló kedvenc étterme elárulja egy ottani húsmentes étel receptjét.

5490 Ft (teljes ár), Boook Kiadó

Részletek >>>  

Olvasmányos gasztronómia hírességektől:

Olaszul (l)enni jó

Gianni személyes hangvételben mesél a családjáról, a sikeres étterméről, valamint a vendéglátós léte napos és árnyoldalairól. Nem mellékesen recepteket is megoszt az olvasóival. A legmagyarabb olasz könyvét lapozgatva vagy egy-egy étel elkészítésekor a szellemi látókört tágító ízutazáson vehetsz részt, és a virtuális gasztrotúrán a kulisszák mögött rejtőző világba is beleshetsz.

6990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó

Részletek >>> 

Széll Tamás sokszínű élete

Az Onyx étteremben Michelin-csillagot szerzett séf nevét már jól ismerte az egész ország, amikor megnyerte a Bocuse d’Or 2016. évi európai döntőjét. Széll Tamás profiként mesél a felkészülés és a verseny nehézségeiről, de civilben is megmutatja magát. Szó esik sikerről, elhivatottságról, kitartásról, családi hagyományokról, elárulja a kedvenc ételeit, és az is kiderül, hogy mi a hobbija.

5990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó

Részletek >>> 

Legyél te is újra a konyhád mestere

Bernáth József újra egy felnőtteknek szóló szakácskönyvvel jelentkezett. A Konyhafőnök volt séfje hónapról hónapra 3 szezonális alapanyagot mutat be, amelyekhez kapcsolódva 3 izgalmas fogást ajánl. Közben hasznos trükköket és mesterfogásokat árul el, hogy olyan ételeket főzhess otthon, mint a profik egy étteremben. Az ínycsiklandó ételfotók mellől most sem hiányoznak a fázisképek.

4990 Ft (teljes ár), Kossuth Kiadó

Részletek >>> 

Még több könyvajánlót találsz itt >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss