Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Győző brutálisan lefogyott, fittebb, mint valaha - fotó!

default user icon
MME
Gáspár Győző ismét bebizonyította, hogy ha nagyon akarja, bármire képes: 3 hónap leforgása alatt komoly többletsúlytól szabadult meg. Ahogy ő mondja: végre elérte az álomsúlyt!

"Nagyon szép vasárnapot kívánok mindenkinek legyen szép napotok! A mai nap elértem az álomhatárt: 89 kiló lettem, büszkén pózolok 13 hetes diéta után" - írta Győzike az Instagram oldalára posztolt fotóhoz. 

Gáspár Győző súlyingadozása évek állandó témát szolgáltat, de, tény, hogy újra és újra képes belevágni az embert próbáló feladatba, hogy kemény diétával és edzésekkel lefaragja a súlyfeleslegét. 

Győző lánya, Evelin, szintén komoly akaraterőről tett tanúbizonyságot, amikor pár éve életmódváltásba kezdett, és szívós munkával elérte - és azóta is tartja - a saját álomsúlyát:


Egy biztos: nem lehetett könnyű a diétát tartani egyikőjüknek sem, hiszen a családra az Gáspár Bea főz, aki nem csak a konyhafőnök VIP-t nyerte meg, de nemrégiben megjelent a saját, házias receptjeiből összeállított szakácskönye is, amiből jópár fogást a Mindmegette.hu konyhájában is elkészített. A töltött tagadó, a lasagne, a répatorta és társai receptjeit, és a receptvideókat itt találjátok!  

Ezek is érdekelhetnek

Friss