Előkészítés: A garnélákat hagyjuk kiengedni. A fokhagymát, a hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A zöldpaprikát megmossuk, magjait, ereit kivágjuk, a paprikát vékonyan felkarikázzuk. Vizet forralunk a nudlifőzéshez.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is megpirítjuk. Belekeverjük a garnélákat, és 3-4 percig főzzük. A garnélákra öntjük a tejszínt, felforraljuk, és az ételsűrítővel elkeverjük. Citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A nudlit vagy gnocchit a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, és a garnélás szósszal kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 838 kcal
Ha nem kapunk gnocchit, bármilyen tésztafajtával is kínálhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre