Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Garnélarák kivivel

Hozzávalók

  • 30 dkg garnélarák (tisztított, főzött, rózsaszín)
  • 2 darab kivi (zöld és sárga)
  • 2 ek tejföl(vagy tejszín 30 %-os)
  • 1 darab lime
  • bors

Elkészítés

    1. Meghámozzuk a kiviket, az egyiket összetörjük villával. A másikat vékony karikákra szeleteljük.
    2. A tejfölhöz (vagy tejszínhez) hozzáadjuk a zuzott kivit, a zöld citrom és a maradék kivi levét.
    3. Sózzuk, borsozzuk, jól kikavarjuk.
    4. Hozzáadjuk a garnéla 2/3 részét kisebb darabokra vágva, majd újból összekeverjük.
    5. Tányéron, vagy üvegkehelyben, vagy koktélos pohárban szervírozzuk: alulra a kivikarikák, tetejére a garnélás szósz kerül. A megmaradt kivikarikákkal díszítjük és a garnélával. Kissé lehűtve előételként is fogyaszthatjuk.

Megjegyzés

A rákkedvelőknek különleges csemege lehet.

buksz39
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin