Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Garnéla bundában

default user icon
5 5/5

Hozzávalók

  • 50 dkg mirelit,
  • tisztított garnélarák,
  • 1 tojás,
  • 10 dkg liszt,
  • kb. 2 dl tej,
  • késhegynyi sütőpor,
  • olaj,
  • zellersó,
  • halfűszerkeverék

Elkészítés

    A fagyasztott garnélarákokat felengedtetjük. A tojást tálba ütjük, felöntjük a tejjel, majd beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. Zellersóval és halfűszerkeverékkel ízesítjük. A masszába egyenként belemártjuk a rákokat, majd bő, forró olajban aranypirosra sütjük. Itatósra szedjük. A bundás rákot fokhagymás majonézzel kínáljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

hajnalka234
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a garnélarákokat hogyan kell megtisztítani, mert én ilyet életemben nem csináltam és ki szeretném próbálni!!! Nagyon szépen köszi!!!
stssy
Próbáljatok ki hozzá egy isteni mártogatós szószt méz, mustár,balzsmecet,tejföl .. nyami
helloBlondy
Isteni finom! Hamar kedvenc lett:) Köszi
hollosneilles
Zeller "ízesítésű" só, én nem tudom minek a garnélát ezzel elrontani szerintem a tengerisó jobb!
Turbodiesel
Sziasztok! Tudja valaki, mi az a zellersó? Köszi

Hasonló Receptek

Magazin