Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Galántai bundás hús

2 5/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 8 szelet karaj (lehet csirke- vagy pulykamellfilé)
  • kevés liszt
  • A bundához:
  • 5 db tojás
  • 1 mokkáskanál só
  • 1 teáskanál ételízesítő
  • fél teáskanál bors
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma
  • petrezselyemzöld
  • mustár
  • piros arany
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

Elkészítés: A 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd liszbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba. Én pár napig szoktam így érlelni a hűtőszekrényben, így még omlósabb, finomabb. Kevés olajban kisütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss