A gabonákat külön-külön beáztatjuk, megfőzzük, és kihűtjük. Összekeverjük a magokat, ízesítjük sóval, fűszerezzük korianderrel. Beletesszük a tojást és annyi teljes búzalisztet, hogy lágy, de tölthető masszát kapjunk.
A sárgarépát megfőzzük és hosszában vékonyra felszeleteljük. A répaszeleteket egy alufóliára helyezzük, rákenjük a tölteléket, feltekerjük és vízben megpároljuk. A leforrázott spenótot kevés vajban megpirítjuk, fokhagymával fűszerezzük, sózzuk, tejszínnel felöntjük és felforraljuk. Tányérra helyezzük, és erre tesszük a rézsútosan felszeletelt répatekercset.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre