Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Gabó kedvence

default user icon
7 4.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 csomag szarvacska tészta
  • 8 tojás
  • 20 dkg pulykasonka (vagy bármilyen más sonka)
  • reszelt sajt ízlés szerint
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés

    Elkészítés: A tésztát lobogó sós vízben kifőzöm, közben a tojásokból lágyabb rántottát készítek, borsozom, paprikázom, és villával jól összetöröm. A sonkát apró kockákra vágom, kis olajon megfuttatom, belekeverem a tojásba. A lecsepegtetett tésztával jól összeforgatom, a tetejét megszórom a reszelt sajttal, sütőbe teszem, amíg szépen megolvad, megpirul rajta a sajt.

Megjegyzés

Bármilyen salátával nagyon finom, de legjobb a koviubi vagy a fejessaláta.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

simodalma
Én is tettem a rántottába hagymát, illetve én kolbásszal készítettem el :). Valamint az aljára bacon szeleteket tettem. És nem kell félni, nem égett le, sőt nagyon finom ropogós lett, adott neki egy nagyon jó ízt! :) Jah és tejföllel ettük :P Ugyanis nekem kicsit száraz lett, keveseltem a tojást bele (így is megtoldottam egy-kettő plusszal még). Szóval elkészítettem: a párom kedvencét :) Azóta is sokszor kéri, hogy készítsem el neki! :) Köszi a receptet, életmentő volt! :)
s.liona
én a kifőtt tésztára ütöttem a tojásokat és azzal kevergetve sütöttem meg. tetejére egy kis vegetás tejfölt is raktam és parmezánnal megszórtam,
zsoda
Én is hagymával csináltam, de tényleg nagyon "egyszerű és nagyszerű "étel.
konczos
Én gombát és tejfölt is raktam bele. Nagyon finom lett.
geszty
Gabo az én kis nagyfiam, az ő kedvence. Igazad van a hagymával fel lehet még turbózni az egészet, de ő a leírtak szerint kedveli. Azért így is kipróbálom. Köszi.
mozzarella
Kár, hogy a leírásból nem derül ki, miért az elnevezés? Tudod, hogy Gabo = Gabriel Garcia Màrquez Nobel-díjas kolumbiai író (Száz év magány) közismert beceneve ? Csak nem az ö kedvence a sonkás tésztád ? :-)
konczos
Hagymát is rakhatnál a sonkához, úgy még finomabb lenne.

Hasonló Receptek

Magazin